Collega aan het woord: Henk-Jan Priet

  • event23-05-2023
  • schedule08:30
  • timer3 minuten
Collega aan het woord: Henk-Jan Priet

Kennismaken met Henk-Jan Priet

Henk-Jan is twee jaar geleden begonnen als stagiair bij BPZ. Hij heeft hbo-bedrijfskunde gestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen en heeft bij BPZ een onderzoek gedaan over het optimaliseren van de werkprocessen bij de werkvoorbereiding. Momenteel is hij werkzaam als Koperskeuze specialist. In dit artikel spreekt Henk-Jan over de ontwikkelingen van Koperskeuze en blikt hij terug op zijn tijd als stagiair. Wat doet Henk-Jan precies en wat komt hij tegen in zijn werk als Koperskeuze specialist?

‘Het leuke is dat wat ik tijdens mijn stage heb onderzocht, ik de uitkomsten nu ook daadwerkelijk in de praktijk mag uitvoeren. Je scriptie komt niet onderin de la te liggen. Binnen BPZ krijg je voldoende vertrouwen om iets uit te voeren waar je achterstaat en dat geeft een goed gevoel. Iedere maandagochtend starten wij de week met een dagstart bij de werkvoorbereiding. Hierin wordt besproken wat we kunnen verbeteren binnen BPZ. Na mijn stage ben ik in dienst gekomen om de planning te ondersteunen en processen te optimaliseren, zoals ik deed vanuit mijn afstudeerstage. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als Koperskeuze specialist.

Via koperskeuze.nl kunnen kopers gemakkelijk hun eigen persoonlijke deurwensen doorgeven op onze website. Door middel van onze 3D gemodelleerde site worden de keuzes van de koper getoond, waardoor de koper en aannemer direct kunnen zien hoe de nieuwe deur(en) eruit komen te zien.

Koperskeuze.nl is nog een klein onderdeel van BPZ en daardoor kan ik van A tot Z meedenken in het traject. Als Koperskeuze specialist moet je commercieel zijn, accuraat werken en communicatief sterk zijn. Ik ben in contact met zowel de aannemer als de koper en dat is wat het werk extra leuk maakt. Ik haal er echt voldoening uit als ik een koper kan adviseren bij het kiezen van een deur die goed bij de stijl van de woning past. Het is mooi om te zien dat mijn aanbevelingen worden opgevolgd en dat de koper tevreden is met het eindresultaat. Daarnaast is de gezellige sfeer op het kantoor niet geheel onbelangrijk en hebben wij een heel leuk en jong team bij Koperskeuze. Mijn verwachting is dat dit jaar de groeflijn deuren echt populair gaan worden, terwijl nu de industriële deuren ontzettend populair zijn.

Momenteel zijn we bezig met verschillende koperskeuze projecten. Ik vind alle projecten uitdagend en er springt niet één specifiek project bovenuit. We hopen natuurlijk in de toekomst Koperskeuze verder uit te breiden, waardoor we op dit moment hard bezig zijn met het optimaliseren van ons online platform.

Collega aan het woord: Henk-Jan Priet

Mijn leukste herinnering bij BPZ is de reis naar Noord-Macedonië, waar alles tot in de puntjes was geregeld en ik mijn collega’s op een andere manier heb leren kennen. Ook was de BPZ-teambuilding dag een hele leuke ervaring, die ons als groep, maar ook ieder persoonlijk, sterker heeft gemaakt en zeer positief heeft bijgedragen aan het teamgevoel.

In de zomer ga ik met mijn vriendin Floor naar Thailand. Dit is echt een bucketlist vakantie voor ons. Ik kan niet wachten om daar rond te reizen en van hotel naar hotel te trekken. De vliegtickets zijn geboekt en voor de rest laat ik het over aan Floor. Zij is namelijk planner van beroep lacht Henk-Jan’.

Solliciteren?

Lijkt het jou ook leuk om bij BPZ aan de slag te gaan en collega te worden van Henk-Jan? Neem dan een kijkje op de onderstaande pagina: https://www.bpz.nl/over-bpz/werken-bij-bpz/

Henk-Jan (26 jaar), woont samen met zijn vriendin Floor in Groningen. In zijn vrije tijd is hij graag aan het voetballen, fitnessen en padellen. Daarnaast moedigt hij als trouwe supporter elke week FC Groningen aan en is hij echt een familiemens.