Stalen kozijnen (Staalkozijn)

Naast het programma van Andusta voert BPZ ook een breed scala aan utiliteitskozijnen van Staalkozijn. Het gamma van Staalkozijn kenmerkt zich door zijn hoogwaardige uitstraling. Deze kozijnen zijn met hun dikte van 1,5 of 2 mm uitermate geschikt voor toepassing in utiliteitsprojecten en in die zin ook afgestemd op alle mogelijke projecten. Zo zijn de kozijnen - naast de standaarduitvoering - leverbaar in brandwerende, geluidswerende, rookwerende, rontgenwerende en inbraakwerende uitvoeringen. Ook een combinatie van deze factoren behoort tot de mogelijkheden. Door het gamma van Staalkozijn te koppelen aan de deuren van BPZ / Van Vuuren, zijn wij in staat om voor elke gevraagde oplossing een gecertificeerd eindproduct aan te bieden.

Staalkozijn: gecertificeerde kozijnen

Staalkozijn Nederland bv is koploper op het gebied van certificering. Met name op het gebied van geluidswerendheid en brandwerendheid biedt Staalkozijn hoge kwaliteit door te voldoen aan de strenge certificatie eisen. De kozijnen van Staalkozijn worden geproduceerd met de modernste productiemethoden en (internationale) technieken. Zo zijn de kozijnen van Staalkozijn 20, 30, 60, 90 en 120 minuten brandwerend gecertificeerd. 

2-schalig stalen kozijn

Alle brandwerende kozijnen zijn verkrijgbaar als tweeschalig montagekozijn en hiermee onder andere zeer geschikt voor renovatiedoeleinden. Het 2-schalig stalen montagekozijn wordt als één geheel geleverd. Waar de eerste schaal van het kozijn wordt vastgezet in de sparing door middel van special ankers, dekt de tweede schaal deze weer volledig af. Zo zorgt u voor een strak afgewerkt en zeer stabiel kozijn in uw sparing. Daarnaast zijn deze 2-schalige stalen kozijnen verkrijgbaar met zij- en bovenlicht.

Nastelkozijnen van Staalkozijn

De stalen montagekozijnen van onze leverancier Staalkozijn, worden ook wel nastelkozijnen genoemd. Bij een nastelkozijn wordt eerst de wand geplaatst en dus de sparing gecreëerd. Het nastelkozijn wordt als prefab kozijn op de bouw geleverd en wordt vervolgens in de desbetreffende sparing gemonteerd. Omdat het afgewerkte kozijnen in een laat stadium van de bouw geplaatst kan worden, geeft dit een kleinere kans op beschadigingen. Daarnaast beschikt u meteen over een afgewerkt eindproduct en een eenvoudige, snelle montage.

BPZ: de kozijnenspecialist voor woningbouw en utiliteitsbouw

Zowel voor de woningbouw als de utiliteitsbouw heeft BPZ zich gespecialiseerd op het gebied van deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk. Samen met gerenommeerde partners, zoals Staalkozijn Nederland bv, leveren wij de hoogst haalbare kwaliteit. Met ons in-house productieproces weten we voor elk project een passende deuroplossing te bieden. Ons team van specialisten staat voor u klaar om een op maat gemaakt advies te bieden en mee te denken in het totaalplaatje van uw project. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Frank Luth

"WIJ ZORGEN TELKENS VOOR EEN PASSENDE OPLOSSING!" Frank Luth - Renovatie, service & onderhoud

Neem contact met ons op! keyboard_arrow_right