De Deurendokter

Studenten rotterdamOndanks dat we de hoogste zorg schenken aan het transporteren en afhangen van deuren kunnen er op de bouwplaats beschadigingen ontstaan aan deuren. Deze schades kunnen ontstaan op diverse momenten in het bouwproces, tijdens het transporteren, het afhangen maar ook tijdens het inhuizen. Vervanging van de deur is vaak duur en geeft over het algemeen lange levertijden.

Schades aan deuren zijn in veel gevallen te herstellen door gebruik te maken van onze deurendokters. Deze deurendokters zijn ware kunstenaars en kunnen complexe beschadigingen aan deuren optimaal bijwerken, zodat de reparaties met het blote oog nagenoeg onzichtbaar op te lossen zijn en de duurzaamheid van het gekochte product blijft gewaarborgd. Wij werken voor deze reparatiewerkzaamheden samen met een vast team van reparateurs. Let op; niet in alle gevallen zullen onze deurendokters de schade kunnen herstellen, het is daarom raadzaam om ons (via onderstaande link) vooraf foto’s te verstrekken van de betreffende schades zodat we vooraf kunnen beoordelen of de schade door ons te herstellen is.

Graag brengen wij u vooraf op de hoogte van de tarieven van deze deurendokters;

  • De kosten voor reparatiewerkzaamheden bedragen € 125,= per reparateur / per uur met een minimale, verplichte afname van 3 uur.
  • Deze prijs is exclusief kilometers, kosten daarvan zijn € 1,= per kilometer gerekend vanaf Wekerom of Groningen (afhankelijk van de schadelocatie).


Wij gaan in deze altijd voor een maximaal resultaat met in achtneming van de volgende zaken;

  • Doordat aan het kozijn of deur bewerkingen plaatsvinden, zal het product niet langer geheel voldoen aan de afgegeven fabrieksspecificaties.
  • Visuele beoordeling dient plaats te vinden op een afstand van minimaal 1 meter en maximaal 1,5 meter van het deurblad / kozijn, loodrecht op het oppervlak. De beoordeling moet bij daglicht, of bij normaal gebruikte verlichting in de ruimte uitgevoerd worden. Strijklicht, fel zonlicht of directe bestraling door kunstlicht zijn niet geschikt voor een objectieve beoordeling.
  • 100% resultaat kunnen wij niet altijd garanderen. Wel zullen wij streven om de beschadigingen zo goed mogelijk bij te werken zodat deze zo min mogelijk zichtbaar blijft.
  • In verband met de schaarste van onze “kunstenaars” kan het zijn dat deze op een later tijdstip wordt ingepland dan u normaliter van ons gewend bent. Dit altijd in overleg met onze planning. U dient rekening te houden met een wachttijd van ca. 2-3 werkweken.

Indien u akkoord bent met bovenstaande, verzoeken wij u om uw reparatieverzoek te verstrekken middels een klik op de onderstaande button.

Martijn van der Meer

"Ontzorgen van begin tot eind" Martijn van der Meer - Werkvoorbereider Deuren

Neem contact met ons op! keyboard_arrow_right