Utiliteitsdeur30 minuten brandwerend

Onze 30 minuten brandwerende variant, een hoogwaardige deur welke naast de brandwerende eigenschappen diverse mogelijkheden kent. Groot voordeel van deze variant is dat de deur in extreem grote afmetingen gemaakt mag worden, waardoor maximale ontwerpvrijheid is gewaarborgd. Naast de standaard uitvoering kent de deur tal van varianten als het gaat om geluidswering, stralingswering, vochtwering en afwerkingsniveaus.

 

UTILITEITSBOUW DEUREN


Door te kiezen voor BPZ, kiest u voor het hoogst haalbare in de Nederlandse markt. Door onze nauwe samenwerking met deurenproducent Van Vuuren Grou en onze focus op flexibiliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid, leveren wij een kwalitatief hoogwaardig product.

Functionaliteit is de belangrijkste eis bij het uitkiezen van de juiste deur. Wanneer er geen eisen aan de deur worden gesteld op gebied van bijvoorbeeld brandwerendheid, geluidswerendheid of inbraakwerendheid, dan kan de deur volstaan als standaard utiliteitsdeur. Deze deur heeft goede kwalitatieve eigenschappen en is geschikt voor een hoge gebruiksintensiteit. 

Benieuwd wat onze utiliteitsbouw deuren voor uw project kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Utiliteitsdeur - 30 minuten brandwerend IN DE PRAKTIJK

 • Brandwerend Deze deur kent standaard een brandwerendheid van 30 minuten. Als enkele deur is een maximale hoogte van 2800 mm en een maximale breedte van 1472 mm haalbaar. Als dubbele deur mag de deur maximaal 2692 mm hoog en 1422 mm breed zijn.
 • Geluidswerend Deze deur kent standaard een geluidswering van Rw 29 dB, desgewenst is het mogelijk om deze variant te leveren in geluidswaardes van Rw 32, 35, 38, 40 of zelfs 42 dB.
 • Inbraakwerend Deze deur is verkrijgbaar in een inbraakwerende variant, waardoor de deur voldoet aan weerstandklasse II.
 • Inpandige voordeur Deze deur is geschikt als inpandige voordeur. Voor omgevingen met sterke temperatuurverschillen kan daarbij zelfs gekozen worden voor diverse vormstabiele oplossingen.
 • Rookwerend Deze brandwerende variant kent tevens een rookwerendheid van 45 minuten.
 • Stralingswerend Voor stralingsgevoelige ruimten (bijv. MRI-ruimtes in ziekenhuizen) kunnen wij de deur uitvoeren met loodinlage, waardoor de deur geschikt is voor ruimtes met röntgenstralen.
 • Vochtwerend In ruimtes waar vocht een probleem kan zijn, zijn er mogelijkheden de deur daarvoor een extra bescherming te geven. Vraag naar de mogelijkheden.
 • Frank Luth

  "Wij zorgen telkens voor een passende oplossing!" Frank Luth - Renovatie, service & onderhoud

  Neem contact met ons op!
  ;