Deursystemen totaalconcept

Door te kiezen voor een deursystemen totaalconcept van BPZ bent u verzekerd van een perfect verlopend project. BPZ zal als totaalpartner een compleet inzicht geven in uw project, naast de levering en montage van het deurenconcept kan BPZ tevens de levering en montage verzorgen van zowel kozijnen, schilderwerk, beglazing en hang- en sluitwerk.

Complete deursystemen van hoge kwaliteit

Met name in het hang- en sluitwerkconcept heeft BPZ de laatste jaren grote stappen gemaakt. Onze afdeling omvat inmiddels een aantal specialisten welke dagelijks actief zijn met het opzetten van (complexe) hang- en sluitwerkstaten welke volledig zijn afgestemd op de deur. Door te kiezen voor hoogwaardige leveranciers als Mauer (sloten), Geze (deurdrangers), Planet (valdorpels), BSW (scharnieren), Hoppe (garnituren) zijn wij in staat om op het deursystemen totaalconcept een garantie te geven van 6 jaar! Ook in dit traject is BPZ voorloper geweest in de markt, wij bewijzen dat graag aan u middels ons totaalconcept.

Uw deuren-partner: BPZ

Binnen de utiliteitsbouw en de woningbouw vindt u in BPZ een betrouwbare partner die altijd met u meedenkt. Geen project is gelijk en wij weten dat als geen ander. Ons deursystemen totaalconcept is helemaal op uw wensen af te stemmen. Van brandwerende deuren tot vochtwerende deuren en alle type utiliteitsdeuren daar tussenin vindt u terug in ons assortiment. Wanneer u op zoek bent naar een innoverende partner die in mogelijkheden en oplossingen denkt, neem dan contact met ons op. Ons bevlogen team met enthousiaste specialisten adviseren graag over de mogelijkheden en staan klaar om de best mogelijke service te verlenen.

Matthijs Zomer

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? Matthijs Zomer helpt u graag!

INFORMATIE AANVRAGEN keyboard_arrow_right