dBDoors.nl Geluidswerende deursystemen

Goede geluidswerende deuren zijn in de utiliteitsbouw ontzettend belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan spreekkamers, vergaderzalen, ziekenhuizen, theaters, hotelkamers en behandelkamers. Wanneer voor ruimtes als deze geen goede deuroplossing geboden wordt kan het een groot geluidslek in de constructie met zich meebrengen. Geluidsisolerende deuren op basis van de juiste dB-waarde bieden uitkomst.

Geluidswerende deuren van dBDoors

Onder de naam dBDoors.nl zet BPZ een volgende stap in de wereld van geluidswerende deursystemen. We verzekeren u van optimaal leef- en gebruikscomfort. Vanaf het ontwerp tot uiteindelijke uitvoering informeren en adviseren we u op een transparante manier over geluidsisolerende deuren. Op basis van de behoefte bepalen we het niveau waarop geluidswerende deuren geïnstalleerd moeten worden. De dB waarden variëren van 10dB tot 120dB.

Welke geluidsisolerende deuren heeft u nodig?

Op de website van dBdoors bieden we een handige ‘test’ aan om op een snelle manier te laten zien welk type geluidsisolerende deur u nodig heeft. Aan de hand van de gewenste geluidsreductie- (Rw), geluidsdrukwaarden (Db) en de mate waarin de deuren brandveilig moeten zijn rolt er een advies uit de test. Uiteraard nemen we u mee door het proces met een heldere uitleg over hoe de juiste Rw en Db waarden te bepalen.

Meer informatie omtrent geluidsisolerende deuren; neem een kijkje op de conceptpagina www.dbdoors.nl

Matthijs Zomer

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? Matthijs Zomer helpt u graag!

INFORMATIE AANVRAGEN keyboard_arrow_right