Schuifdeursystemen

Ons assortiment schuifdeursystemen is gebaseerd op ons ZORGPLUS-schuifdeurconcept. Binnen het schuifdeurconcept gaan wij geen uitdaging uit de weg en wordt er gedacht in mogelijkheden en oplossingen. Er is optimale ontwerpvrijheid wat we combineren met de hoge eisen die in de zorg gesteld worden aan de schuifdeuren. We bieden verschillende type schuifdeuren aan, zoals in de wand, voor de wand, brandwerende schuifdeuren en stralingwerende schuifdeuren.

Schuifdeursystemen met vloeiende bediening

Onze schuifdeuren kunnen met een vloeiende bediening open of dicht geschoven worden. Onze hoogwaardige productlijn hebben we samen met betrouwbare partners uit de branche ontwikkeld. Door de jaren heen hebben we een groot marktaandeel in de branche weten te verwerven. Innovatie staat bij ons voorop en met het ZORGPLUS-schuifdeurconcept onderstrepen we die kernwaarde.

Schuifdeursystemen in de wand

Onze schuifdeursystemen in de wand creëren ruimte. Afhankelijk van uw wensen schuift de deur gedeeltelijk of volledig weg in de nis van de wand. Hierdoor wordt er ruimte in de nis gerealiseerd die volledig en blijvend gebruikt kan worden. Een andere motivatie om voor een schuifdeursysteem in de wand te kiezen is dat er ruimte gewonnen wordt ten aanzien van een traditionele deur met draaicirkel. Dit werkt in het voordeel van de gebruikers. 

Schuifdeursystemen voor de wand

Wanneer naast ruimtebesparing hoge eisen aan hygiënische eigenschappen gesteld worden biedt ons schuifdeursysteem voor de wand uitkomst. Ook worden voor de wand systemen veelal toegepast in renovatieprojecten. Draaideuren worden hier vervangen voor een schuifdeursysteem voor de wand. Het grootste voordeel van schuifdeursystemen voor de wand is dat er geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen gedaan hoeven te worden.

Brandwerende schuifdeursystemen

Uiteraard zijn onze brandwerende schuifdeursystemen ontwikkeld, zodat ze aan de hoge Europese richtlijnen voldoen. De ZORGPLUS brandwerende schuifdeuren voor de wand zijn aantoonbaar gecertificeerd. Ook zijn onze systemen voorzien van een vrijloopsluiting, waardoor de continue weerstand van een zelfsluitend mechanisme wegvalt. Wanneer er brand uitbreekt geeft de vrijloopsluiter vrij, hierdoor worden de deuren automatisch dichtgeschoven. Indien gewenst kan het brandwerende systeem uitgebreid worden met een AutoSlide module, waardoor het systeem automatisch bedienbaar wordt. Er zijn twee opties: brandwerende schuifdeursystemen van 30 minuten of 60 minuten.

Xray stralingwerende schuifdeursystemen

Binnen het ZORGPLUS-concept hebben we een breed assortiment stralingwerende schuifdeursystemen. Dit assortiment wordt aangeduid met de benaming X-RAY en is, nog meer dan de andere schuifdeursystemen, gespecialiseerd en op maat gemaakt voor u. Er is een mogelijkheid voor zowel een ‘in’ als ‘voor’ de wand schuifdeursysteem. Uiteraard kunnen de deuren zowel handmatig of automatisch bediend worden. Onze X-RAY-lijn is geschikt voor ruimtes waar lichte stralingsapparatuur gebruikt wordt. Denk aan röntgenkamers, MRI en CT-ruimtes, tandartsenpraktijken en dierenklinieken.

Henry Brinks

"IK HELP U GRAAG VERDER" Henry Brinks - Accountmanager

Neem contact op met Henry! keyboard_arrow_right