Sloten en cilinders

Ook in het segment sloten heeft BPZ een duidelijke keuze gemaakt. Wij kiezen namelijk standaard voor sloten uit de BPZ Topline collectie. Ook in dit onderdeel zijn er door de fabrikant aanpassingen gedaan op het bestaande product, passend bij de wensen van u als klant.

De door BPZ toegepaste sloten en cilinders zijn:

 • BPZ Topline serie. Uniek in Europa!
 • Zware kwaliteit deursloten met 3 mm. dikke RVS voorplaat
 • Vochtwerende gepoedercoate gesloten slotkast
 • Speciale ribben in de slotkast voorkomen verdrukking en maken het slot extra sterk
 • Patentbout gaten zijn voorzien van stalen boorbussen, waardoor geen stof in het slot komt
 • Extra sterke tuimelaar voor lang levensduur
 • Klemveer in de tuimelaar voorkomt speling op de krukstift
 • Niet omkeerbare dagschoot, waardoor een uitermate sterke en massieve dagschoot mogelijk is
 • Slot is standaard voorzien van fluisterschoot. (deuren sluiten perfect en stil!)
 • Nachtschoot is twee toers
 • Zwaar verzinkte onderdelen, dus ook toepasbaar in vochtige ruimtes
 • Slot mag toegepast worden in rook- en brandwerende deuren

Op deze producten geven wij standaard onze 6 jaar projectgarantie.

Projectsloten van BPZ (900-serie):

Gaat u voor kwaliteit, dan kiest u voor de BPZ Topline serie. Projectsloten, geheel afgesteld op de wensen vanuit de markt en daarmee uniek in Europa!

De zware kwaliteit deursloten met 3mm dikke rvs-voorplaat en vochtwerende gepoedercoate gesloten slotkast, zorgen voor een extra duurzaam product. De speciale ribben in de slotkast voorkomen verdrukking en maken het slot extra sterk. Daarnaast zijn de patentboutgaten voorzien van stalen boorbussen, waardoor er geen stof in het slot kan komen. Een veel voorkomend probleem bij projectsloten is de speling die naar verloop van tijd ontstaat op de krukstift. Dit probleem wordt verholpen door de door ons toegepaste klemveer in de tuimelaar. Het slot is daarnaast voorzien van een fluisterschoot, waardoor uw deur perfect en geruisloos sluit. Een opsomming van eigenschappen die onze projectsloten zeer geschikt maken om toegepast te worden in rook- en brandwerende deuren. Daarnaast geven wij ook nog eens standaard 6 jaar projectgarantie op onze sloten en cilinders.

BPZ projectcilinder (700-serie):

Onze unieke projectcilinder zijn zeer geschikt voor zowel kleine als zeer complexe sluitplannen. Uitgerust met flexibele veiligheidsniveaus, geeft het BPZ-cilinder een hoge mate van inbraakwerendheid en een antipaniekfunctie. Zo zijn alle cilinders naar wens ook te voorzien van keurmerk SKG** of SKG***. Daarnaast zijn de cilinders in verschillende uitvoeringen en mogelijkheden te verkrijgen, zoals antipaniek, gevarenfunctie, knopcilinder, hangsloten, enz. Alle modellen zijn van Nederlands fabricaat en met extra sterk nieuwzilver sleutel. Daarnaast is iedere cilinder beveiligd door middel van een certi­ficaat en merkpatent (onbepaalde tijd).

BPZ zespuntssluiting/meerpuntssluiting (5000-serie)

Ultieme bescherming in uw deur. Voel u extra veilig in uw eigen woning met de zespuntssluiting van BPZ. Deze meerpuntssluiting vergrendelt zich op zes punten in het kozijn. Met de unieke pen-haakschoten bent u altijd verzekerd van het SKG3-sterren keurmerk. Met SKG3 is uw deur minstens 5 minuten inbraakwerend, zelfs bij gebruik van zwaar gereedschap. Het slot is seniorenvriendelijk, door de zeer lichte bediening en is toepasbaar in rook- en brandwerende deuren. BPZ biedt de volgende varianten aan: krukbediend (5500-serie), cilinderbediend (5600-serie), automatic (5700-serie) en motor meerpuntssluiting (5800-serie).

Wat u van BPZ mag verwachten

BPZ werkt met gerenommeerde partners in de branche. Samen met onze partners verzekeren wij topkwaliteit producten voor de woningbouw en utiliteitsbouw. Bij BPZ beschikken we over een in-house productieproces, waar een betrokken team van specialisten dagelijks zorgdraagt voor de kwaliteit. Wij denken met u mee en ondersteunen/ontzorgen u bij ieder project. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons en ontvang een advies op maat.

Erik Zuurman

"Ook na de oplevering uw partner voor service en onderhoud" Erik Zuurman - Projectadviseur h&s werk

Neem contact met ons op! keyboard_arrow_right