LUXE BINNENDEUREN

Functionele utiliteitsdeuren hoeven absoluut niet saai te zijn. Door onze binnendeuren te verrijken met lijstwerk of freeslijnen geeft u een luxe accent aan de deur. Zo behoudt u de veiligheid die u van onze deuren gewend bent.

 

LIJSTWERKDEUREN

De lijstwerkopties gelden voor onze lakdeuren (voorlak) en dus niet voor onze HPL-deuren. We monteren de panelen en de lijstwerklatten met behulp van een mal op onze deuren. Hierdoor blijven de deur én de functionaliteit (denk hierbij aan rookwerendheid, brandwerendheid of bijvoorbeeld geluidswerendheid) volledig intact. Een luxe afwerking en strenge veiligheidseisen gaan zo hand in hand.

 

 

FREESLIJNDEUREN

Anders dan bij lijstwerk, zit de freeslijn niet op, maar in de deur. Een CNC-machine freest de freeslijn in de deuren. Hierbij kunt u kiezen voor een V-groef van 2 mm dik en 5 mm breed.

Om ervoor te zorgen dat de deur z’n functionaliteit kan behouden, worden freeslijndeuren iets dikker gemaakt. Hiermee garanderen we dat een geluidswerende deur precies zo geluidswerend is als we beloven. En dat een rookwerende deur aan de Europese normen voldoet. Qua afwerking kunt u kiezen uit voor- en aflak. Dus de deuren worden minimaal één keer gegrond.

 

WAT U VAN BPZ MAG VERWACHTEN

Kiest u voor BPZ, dan gaat u voor het hoogst haalbare in de Nederlandse markt. Door onze samenwerking met al onze ketenpartners en onze focus op flexibiliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid, leveren wij een kwalitatief hoogwaardig product.

 

Meer weten over FREESLIJNDEUREN of LIJSTWERKDEUREN? Neem gerust contact op met één van onze deurspecialisten.

 

 

Etzo Stuitje

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? Etzo Stuitje - helpt u graag!

Informatie aanvragen keyboard_arrow_right