BPZ Woningbouw deuren

Voor woningbouwprojecten heeft BPZ een breed scala aan mogelijkheden in haar leveringspakket. In de basis bieden wij een hoogwaardige, afgelakte opdekdeur. Deze deur is geschikt voor seriematige woningbouwprojecten en kan tegen een stootje. Daarnaast is de deur rondom standaard vochtwerend geseald. Ook hebben wij in dit scala mogelijkheden in stompe uitvoeringen en kunnen wij de bijbehorende kozijnen leveren en monteren. De mogelijkheden m.b.t. koperskeuzes zijn daarnaast zeer gevarieerd.

Woningbouw deuren als oplossing voor woningbouwprojecten

Als deurenspecialist voor de B2B markt bieden wij woningbouwdeuren op projectbasis aan. Voor nieuwbouwprojecten door het hele land leveren wij binnendeuren van hoge kwaliteit in verschillende maten. 

Het productieproces van BPZ 

Achter de deuren van BPZ staat een team van specialisten voor u klaar, om u gedurende het gehele proces te ontzorgen. BPZ staat bekend als dé conceptmatige deurenverkoper van Nederland, omdat we het proces van begin tot eind beheersen en controleren. Zo werken wij nauw samen met Van Vuuren als producent van kwaliteitsdeuren, Oldenburg Deurwerking die de deuren op maat maakt en Deurplus als servicepartner die na oplevering het stokje overneemt. 

In de deurenfabriek van Van Vuuren wordt gewerkt aan een nieuwe productielijn, waarmee de productiesnelheid meer dan verdubbelt, zonder in te leveren op de hoge kwaliteitsnormen. 

Bij Oldenburg Deurbewerking beschikt men over de nieuwste CNC gestuurde machines, hiermee kan de flexibiliteit, kwaliteit en precisie van elk eindproduct gegarandeerd worden. 

Onze servicepartner Deurplus beschikt over een 24/7 servicedienst en verhelpt hiermee uw problemen zo snel mogelijk. Alle servicemonteurs zijn in het bezit van een volledig ingerichte bedrijfswagen, om zo efficiënt mogelijk storingen te kunnen verhelpen en onderhoud uit te kunnen voeren.

BPZ ontzorgt u als klant door u te voorzien van professioneel advies, uitgebreide projectmanagement en gestroomlijnde montage.
 

 

De koperskeuze applicatie van BPZ

Als opdrachtgever wilt u uw klanten op hun wenken bedienen. Daarom bieden wij bij BPZ al enkele jaren de mogelijkheid om gebruik te maken van onze koperskeuze applicatie. Een programma die de keuzes van alle kopers stroomlijnt en het overzicht voor u als aannemer bewaakt.

In samenwerking met de koperskeuzebegeleider wordt een assortiment samengesteld, bestaande uit: deuren, kozijnen en garnituren (deurbeslag). Op deze wijze geeft u uw kopers de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de woning een upgrade te geven, geheel op basis van persoonlijke smaak en woonstijl. Daarnaast heeft de koper meteen een duidelijk beeld van alle standaardkeuzes en eventuele meerprijzen bij een ander type stijldeur of exclusief deurgarnituur (deurbeslag). Geen onverwachte verrassingen voor u en uw klant en een transparante werkwijze van begin tot eind!

De koperskeuze applicatie van BPZ vergemakkelijkt niet alleen het keuzeproces van de koper, maar neemt daarnaast een behoorlijk pakket arbeid uit handen van de aannemer, koperskeuzebegeleider en werkvoorbereiders. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn voor deze deuren en kozijnen tevens de Revit modellen beschikbaar, welke u hieronder vindt!

Etzo Stuitje

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? Etzo Stuitje - helpt u graag!

Informatie aanvragen keyboard_arrow_right