Deuren

Als deurenspecialist kiest BPZ voor de hoogst haalbare (HPL) kwaliteitsdeuren voor de utiliteitsbouw en de woningbouw. Samen met toonaangevende deurenleverancier en partner 'Van Vuuren' kan de BPZ Holding een in-huisdeur-productie aanbieden. Hierdoor wordt een hoog kwaliteitsniveau van het gehele productieproces tot installatie gegarandeerd.

Een deurenspecialist met een in-huis productieproces

Achter de deuren van BPZ staat een team van specialisten voor u klaar, om u gedurende het gehele proces te ontzorgen. BPZ staat bekend als dé conceptmatige deurenverkoper van Nederland, omdat we het proces van begin tot eind beheersen en controleren. Zo werken wij nauw samen met Van Vuuren als producent van kwaliteitsdeuren, Oldenburg Deurwerking die de deuren op maat maakt en Deurplus als servicepartner die na oplevering het stokje overneemt.

In de deurenfabriek van Van Vuuren wordt gewerkt aan een nieuwe productielijn, waarmee de productiesnelheid meer dan verdubbelt, zonder in te leveren op de hoge kwaliteitsnormen.

Bij Oldenburg Deurbewerking beschikt men over de nieuwste CNC gestuurde machines, hiermee kan de flexibiliteit, kwaliteit en precisie van elk eindproduct gegarandeerd worden.

Onze servicepartner Deurplus beschikt over een 24/7 servicedienst en verhelpt hiermee uw problemen zo snel mogelijk. Alle servicemonteurs zijn in het bezit van een volledig ingerichte bedrijfswagen, om zo efficiënt mogelijk storingen te kunnen verhelpen en onderhoud uit te kunnen voeren.

BPZ ontzorgt u als klant door u te voorzien van professioneel advies, uitgebreide projectmanagement en gestroomlijnde montage.

HPL-deuren

Een groot gedeelte van de door ons geleverde deuren zijn gemaakt met High Pressure Laminate (HPL). HPL is extreem kras- en stootvast. Dit maakt de deuren zeer geschikt voor situaties waar veel van een deur gevraagd wordt. Daarnaast is HPL een duurzame keuze. De vulling van de HPL-deuren is afhankelijk van de functie die de deur moet hebben. Denk aan vochtwering, brandvertraging, stralingswering, rookwering, inbraakwering, etc.

Multifunctionele deurtypes

Zowel voor de utiliteitsbouw als de woningbouw bieden we een variatie aan deurtypen aan. Van verschillende typen brandwerende deuren tot vochtwerende deuren, inbraakwerende deuren en stralingswerende deuren. Afhankelijk van het bouwproject en de eisen waaraan de deur moet voldoen, bieden wij een op maat gemaakt advies aan. Dit kan inhouden dat we een combinatie van brandwerende en bijvoorbeeld stralingswerende deuren voorstellen.

Wat u van BPZ mag verwachten

Voor de B2B markt vindt u in BPZ, zowel voor de utiliteitsbouw als de woningbouw, een betrouwbare partner met een uitstekende reputatie. Wij werken al jaren met gerenommeerde partners, zoals Andusta, Geze en Van Vuuren, waarmee we van productie tot montage hoge kwaliteit garanderen. Bent u op zoek naar de juiste partner voor een bouwproject, neem dan contact met ons op. We hebben een enthousiast team van specialisten die u graag adviseren over de mogelijkheden en klaarstaan om de best mogelijke service te verlenen.

Matthijs Zomer

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? Matthijs Zomer helpt u graag!

INFORMATIE AANVRAGEN keyboard_arrow_right