Deurdrangers en vloerveren

Voor onze deurdrangers kiezen wij standaard voor het BPZ programma. Dit uiterst complete leveringsprogramma kent vele varianten qua deurdrangers, automatiek en vloerveerconstructies. Ook hierin hebben wij echter een aantal keuzes gemaakt om het voor u als klant / eindgebruiker gemakkelijk te maken. Deze keuzes vertalen zich in een eigen voorraadpositie m.b.t. onderdelen en producten. Ook zijn onze monteurs gecertificeerd m.b.t. de installatie en implementatie van automatische systemen van GEZE en ook hierin kunnen wij u een compleet leveringsprogramma aanbieden.

 

GEZE deurdrangers

Deurdrangers, ook wel deursluiters genoemd, zorgen ervoor dat een deur na opening automatisch sluit. De GEZE deurdrangers, waar wij mee werken, zijn voorzien van moderne sluittechnieken die afgestemd kunnen worden op ieder type deur. Doordat GEZE een uitgebreide variatie in deursluittechniek biedt, weten we in samenwerking voor elk B2B project passende technische oplossingen te bieden. Hierbij kunt u denken aan drangers met een rookschakelcentrale, elektromechanische vastzetting of met “freeswing” vrijloopfunctie.

 

GEZE vloerveren

Wij zijn van mening dat GEZE vloerveren het meest krachtige en betrouwbare sluitsysteem is voor uw deuren. Vooral in nieuwbouwprojecten bieden GEZE vloerveren verschillende voordelen. Eigenlijk is een vloerveer niets meer dan een hydraulische pomp die in de vloer wordt geslepen. De deur wordt verticaal bevestigd op het hydraulische scharnierpunt. Zowel aan de boven- als aan de onderkant is de deur voorzien van een scharnierpunt met een stop op 90°. Wanneer de deur onder de 90° opengeslagen is, valt deze automatisch weer dicht.

 

Wat u van BPZ mag verwachten

Samen met GEZE heeft BPZ een compleet leveringsprogramma ontwikkeld voor deurdrangers en vloerveren. Dit programma past in het totaalconcept van BPZ, waarbij wij een op maat aanbod en offerte kunnen uitbrengen op basis van uw wensen en budget. Als B2B deurenspecialist is BPZ door de jaren heen bij fantastisch mooie projecten betrokken, welke onze kennis en kunde onderstrepen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bouwproject, dan gaan wij graag met u in gesprek om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Romke Scharringa

"FLEXIBEL EN BETROKKEN BIJ IEDER PROJECT!" Romke Scharringa - Projectadviseur h&s werk

Neem contact met ons op! keyboard_arrow_right