Toegangscontrole

Ook op het gebied van toegangscontrole kan BPZ u van dienst zijn. Onze organisatie kent diverse dealerschappen van elektronische toegangssystemen. Geen systeem is gelijk, ervaring en kennis van deze producten is daarom van groot belang om juiste keuzes te maken. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Toegangscontrolesystemen voor deuren

Vroeger werden toegangscontrolesystemen nog als onhandig of zelfs omslachtig gezien. Een systeem wat bezoekers en gasten zich onwelkom laten voelen. Daarnaast was installatie ook geen gemakkelijk proces. Echter is er door de jaren heen veel veranderd waardoor toegangscontrole in populariteit is toegenomen. Vooral op het gebied van veiligheid is een elektronisch toegangssysteem een waardevolle aanwinst. Onze adviseurs gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden door te nemen. Zo wordt er rekening gehouden met toegankelijkheid, veiligheid, controle versus comfort, integratie elektromechanismen, elektronische sloten, pushbars, automatische draai- en schuifdeuren, intercomsystemen, slagbomen, betaalsystemen, salarisadministratie, camerasystemen, alarmsystemen, verwarming en verlichting.

Wanneer kiest u voor een toegangscontrolesysteem?

De belangrijkste beweegredenen om voor een toegangscontrolesysteem te kiezen hebben te maken met toegangsbeheer van personeel te maken. Maar ook veiligheid is een grote motivatie. Verlies van sleutels betekent namelijk niet meer dat sloten vervangen hoeven te worden. Daarnaast is het gebruikersgemak voor medewerkers, management en klanten toegenomen en blijft de kans op fraude door personeel of bezoekers beperkt. Installatiekosten kunnen vandaag de dag relatief laag gehouden worden wat voor velen ook bijdraagt tot de keuze over te gaan op een toegangscontrolesysteem.

Salto Systems

Één van onze vertrouwde leveranciers op het gebied van toegangscontrole, is Salto Systems. Dit van origine Spaans bedrijf beschikt over een toegangscontrole systeem van wereldklasse. Salto Systems staat bekend om haar innovatieve producten en zijn zeer ervaren met sectoren waar veiligheid een cruciale rol speelt. Denk hierbij aan kantoor- en overheidsgebouwen, toepassingen in de zorg, het onderwijs, hotels en luchthavens.

Maasland

Tweede in het rijtje, maar zeker niet ondergeschikt aan, is Maasland. Maasland staat garant voor hoge kwaliteit en snelle levering op klantspecificatie toegangsbeveiliging. Ze is een betrouwbare leverancier van state-of-the-art producten en elektronische componenten voor al uw toegangsbeveiliging.

Paxton

Last, but not least hebben we toegangscontroleleverancier Paxton. Deze toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen fabriceert al meer dan 35 jaar verschillende online en offline toegangsoplossingen. Paxton streeft ernaar de wereld veiliger te maken, door middel van eenvoudige en kwalitatief hoogwaardige producten die u en uw bezittingen beschermen.

Wat u van BPZ mag verwachten ten aanzien van toegangscontrole

We hebben in ons team een aantal adviseurs met specialistische kennis over de verschillende mogelijkheden van toegangscontrole. Afhankelijk van het systeem kiezen we de juiste samenwerkingspartner. Uw wensen en de layout van uw pand zijn bepalend voor ons advies met betrekking tot het juiste systeem. Goed om te weten is dat we toegangscontrole op kunnen nemen in de totaaloplossing omtrent deuren van uw (nieuw)bouwproject. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Wilfred Brouwer

"Op bpz kunt u bouwen" Wilfred Brouwer - Projectadviseur h&s werk

Neem contact met ons op! keyboard_arrow_right