Beglazing

De meest voorkomende, niet brandwerende, variant veiligheidsglas is gelaagd veiligheidsglas. Wij bieden deze standaard aan in een uitvoering 33.1. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten uit de Saint Gobain fabrieken. Voor de gelaagd veiligheidsglas variant hebben wij dan ook gekozen voor glas uit de SGG Stadip range.

Saint Gobain gelaagd veiligheidsglas

Gelaagd veiligheidsglas van Saint Gobain biedt, in tegenstelling tot gewoon glas, een betere bescherming tegen bijvoorbeeld inbraak. Gelaagd veiligheidsglas wordt geproduceerd door meerdere glasplaten onverbrekelijk aan elkaar te lagen. De lagen worden gescheiden door PVB-folie (Polyvinylbutyral), een plastic tussenlaag. Wanneer het glas breekt, houdt de tussenlaag het glas bij elkaar, waarmee een gat voorkomen wordt. Kortom, het is niet mogelijk voor indringers om op deze manier het pand binnen te komen. Daarnaast vallen er geen grote scherven op de grond, waar men weer aan zou kunnen snijden.

SGG Stadip van Saint Gobain: gelaagd glas 33.1

De eisen met betrekking tot de veiligheid en bescherming van gebouwen en gebruikers worden voortdurend aangescherpt. Met het Stadip Protect veiligheidsglas van Saint Gobain voldoet u eenvoudig aan de behoefte van gebruikers en biedt u bescherming tegen risico’s van verwondingen, berovingen of vandalisme. Maar ook kogelinslag en explosies.

Stadip Protect is verkrijgbaar in meerdere beschermingsniveaus. Zo kunt u per specifieke projecteisen een keuze maken uit het aantal lagen en de dikte van de samengestelde delen.

Zo is Stadip Protect verkrijgbaar in beschermingsklasse 1B1 of 2B2 en beveiligingsklasse P2A-P5A.

De veiligheidsbeglazing van Saint Gobain is o.a. zeer goed toepasbaar in:

  • Binnendeuren
  • Schuifdeuren
  • Scheidingswanden

Wat BPZ voor u kan betekenen

Naast inbraakwerende en brandwerende deuren, biedt BPZ alle mogelijke deuroplossingen binnen de woningbouw en de utiliteitsbouw. Ons in-huis productieproces is uniek. We kunnen daarmee de kwaliteitstandaarden hooghouden. We werken samen met gerenommeerde partners uit de branche, zoals Saint Gobain, om een compleet product van hoog niveau te kunnen leveren. Naast gelaagd veiligheidsglas bieden we ook brandwerend veiligheidsglas aan en uiteraard een scala aan deurtypen. Neem contact met ons op en ontvang advies op maat.

Etzo Stuitje

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? Etzo Stuitje - helpt u graag!

Informatie aanvragen keyboard_arrow_right