Als opdrachtgever uw kopers op hun wenken bedienen? Dat kan met Koperskeuze.nl. Hét online platform waarmee de koper zijn deuren, kozijnen en deurbeslagen naar eigen wens kan samenstellen.

 

VOOR DE AANNEMER

Bij de bouw van een woning komt veel kijken. Koperskeuze.nl vergemakkelijkt voor koper en aannemer het samenstellen van een deurenpakket. Als aannemer heeft u een compleet overzicht van de keuzes die de koper maakt. Via uw persoonlijke account kunt u de vorderingen actueel volgen en kunt u op afstand bijstaan met hulp en advies. Op elk gewenst moment kunt u een kostenoverzicht inzien, terwijl de koper de totale meerprijs geautomatiseerd ontvangt via een duidelijke en gespecificeerde orderbevestiging. Uiteraard bepaalt u zelf de gewenste provisie.

 

VOOR DE KOPER

De koper stelt aan de hand van de 3D-gemodelleerde omgeving het deurenpakket samen. Eventuele meerprijzen worden per gemaakte keuze inzichtelijk gemaakt en doorgeteld tot één overzichtelijke totaalprijs inclusief BTW. Zodoende komt de koper nooit voor onaangename verrassingen te staan. Diverse keuzes vergen technische aanpassingen of bewerkingen aan kozijnen, deuren of hang- en sluitwerk. Een zorgeloos koperskeuzetraject, daar staan wij voor!

 

KOPPELINGEN MET DIVERSE KOPERSPLATFORMEN

Koperskeuze.nl is te koppelen met diverse digitale woningdossiers. Hiermee beschikt u over een centraal punt voor alle onderdelen in het bouwproces en bent u continu op de hoogte van de actuele status van iedere woning binnen uw project. Zowel de koper als de aannemer kan via het aangesloten platform rechtstreeks inloggen op Koperskeuze.nl.

Ze zijn o.a. gekoppeld aan: Volgjewoning, HOOMCTRL & HomeDNA. Met het online dossier van deze kopersplatformen wordt het hele kopersavontuur op één plek inzichtelijk gemaakt en weet de klant/ aannemer precies waar hij/zij aan toe is.

Wilt u uw project ook koppelen met uw eigen kopersplatform? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten of Koperskeuze.nl of heeft een mooie project waarbij dit concept u een hoop werk kan besparen? 

Ga dan naar www.koperskeuze.nl