Deurnaalden

Deurnaalden hebben als functie de ruimte tussen dubbele deuren af te dichten. BPZ heeft, in samenwerking met producent Alprokon, de perfecte deurnaald ontwikkeld. Onze leverancier Alprokon onderscheidt zich in een functioneel design met duurzame techniek. Daarmee biedt Alprokon, als betrouwbaar en deskundig partner, een unieke oplossing voor ieder project. De door BPZ en Alprokon ontwikkelde deurnaald is niet alleen schitterend in design, maar ook nog eens ontzettend vriendelijk in gebruik. De deurnaalden zijn verkrijgbaar voor verschillende type deuren en ze zijn snel leverbaar!

Wat is een deurnaald?

Als er een situatie is waar twee deuren in één kozijn worden geplaatst praat men over dubbele deuren. De ruimte tussen deze twee deuren kan zorgen voor tocht, geluidsoverlast of zelfs een lek waardoor brand sneller om zich heen grijpt. Deze ruimte moet worden afgedicht. Hier komt de deurnaald om de hoek kijken. Hoe een deurnaald is uitgevoerd of welke functies zijn opgenomen is afhankelijk van het type deuren. Door bijvoorbeeld op beide deuren een deurnaald te monteren (deurnaald met grendels of kantschuif en een deurnaald met slotvoorziening of geïntegreerde meerpuntssluiting), wordt de tussenruimte afgesloten en ontstaat er een barrière voor geluid, tocht, rook en brand.

BPZ deurnaalden

De deurnaalden van BPZ zijn leverbaar in standaard, 30 min. en 60 min. brandwerende deuren en uit voorraad leverbaar.
 

  • Mooi en vriendelijk design door afgeronde flenzen

  • Leverbaar in standaard, 30 minuten en 60 minuten brandvertragend

  • Eén tussenruimte voor de standaard en de brandwerende deurnaalden

  • Standaard verlengde grendels (uitslag 20 en 40mm)

  • Grendels gemakkelijk bedienbaar

  • Snel leverbaar, ook voor maatwerk deurnaalden

  • Ook geschikt voor afwijkende deurdiktes (bijvoorbeeld deurdikte 41mm of 55mm)

Alprokon deurnaalden

Als marktleider op het gebied van deurnaaldprofielen staat Alprokon garant voor deskundigheid en innovatie. De deurnaaldprofielsystemen van Alprokon zorgen niet alleen voor de afdichting tussen dubbele deurbladen, maar dragen ook specifieke eigenschappen in zich. Zo zijn er deurnaalden leverbaar die inbraak-, brand-, rook- of geluidswerend zijn.

Wat u van BPZ mag verwachten ten aanzien van toegangscontrole

BPZ is uw betrouwbare partner op het gebied van B2B deuroplossingen. Met een specialistisch team werken wij al jarenlang aan mooie (bouw)projecten. We zijn een hecht en betrokken team wat resulteert in prachtige eindresultaten. Bent u op zoek naar een deurenspecialist voor uw project? En bent u benieuwd of u volledig voldoet aan de gestelde eisen? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Etzo Stuitje

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? Etzo Stuitje - helpt u graag!

Informatie aanvragen keyboard_arrow_right