Brandwerende schuifdeur in de wand -  60 minuten


Dit brandwerende schuifdeur-in-de-wand-systeem is aantoonbaar (volgens NEN-EN 1634-1) op brandwerendheid gecertificeerd. De systemen hebben een brandweerstandsklasse van 60 minuten behaald en voldoen hiermee aan de Europese richtlijnen.

Deze brandwerende systemen zijn voorzien van een vrijloopsluiting, waardoor er geen continue weerstand wordt ondervonden van een zelfsluitend mechanisme. Bij brand geeft deze vrijloopsluiter vrij, waardoor de deur automatisch dichtgeschoven wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om de brandwerende systemen uit te voeren met een AutoSlide module, waardoor het systeem automatisch bedienbaar wordt. Het systeem wordt standaard in een SolidCare uitvoering geleverd.
 

Brandwerend schuifdeursysteem voor de zorg

Het brandwerende schuifdeursysteem (60 minuten) is speciaal voor de zorg ontwikkeld, waardoor deze uitermate licht bedienbaar blijft. Het systeem mag worden uitgevoerd met haakslot of een beugelgreep.

Het systeem mag toegepast worden in een maximale vrije doorgangshoogte van 2320 mm in combinatie met vrije doorgangsbreedte van 1300 mm.

3D-animatie

Etzo Stuitje

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? Etzo Stuitje - helpt u graag!

Informatie aanvragen keyboard_arrow_right