Valdorpels

Ook qua geluidswerende en brandwerende valdorpels heeft BPZ duidelijke keuzes gemaakt. Voor onze deuren worden standaard Duitse kwaliteitsvaldorpels van Athmer toegepast. Dit kwaliteitsmerk kenmerkt zich door een hoge geluidswaarde (standaard Rw 51 dB), is standaard rook- en brandwerend en getest op 1.000.000 bewegingen.

Waar conventionele valdorpels vaak een uitslag kennen van slechts 12 mm is deze valdorpel standaard geschikt tot een maximale uitslag van 20 mm en door toepassing van een zeer flexibel siliconenrubber geschikt voor nagenoeg elke situatie.

Automatische valdorpels van Athmer

Een valdorpel is een onzichtbare deurafsluiter die in de onderzijde van de deur bevestigd zit. De valdorpel zorgt ervoor dat de kier tussen de deur en de vloer wordt afgesloten. Een belangrijk aspect dus voor het weren van tocht, geluid en hete rook. Ook voor valdorpels hebben wij een fijne samenwerkingspartner bij onze Oosterburen in Duitsland gevonden; Athmer. Athmer heeft 60 jaar ervaring in het produceren van automatische deurafdichtingen en zijn consistent in hun innovaties en het leveren van kwaliteit. Dit sluit aan bij waar BPZ voor staat en samen zijn we in staat om een prachtig eindproduct te leveren.

Athmer brandwerend valdorpels

Een valdorpel is in veel gevallen multifunctioneel. In gesloten toestand wordt de kier onder de deur volledig afgesloten door de valdorpel. Dit komt niet alleen ten goede van de geluidswerendheid, maar zorgt ook voor een afdichting tegen vuur en gevaarlijk rookgassen. Een ijzersterke combinatie van eigenschappen, onzichtbaar verwerkt in uw deur!

Geluidswerende valdorpels Athmer

Door het afsluiten van de kier onder de deur, wordt de vrije doorgang van het geluid belemmerd. De valdorpels van Athmer kennen een ongekende geluidsreductie van 52dB bij een afdichtingshoogte van 7mm en een reductie van 51dB bij een afdichtingshoogte van 15mm. Een oplossing die niet alleen zorgt voor een vermindering van tocht, maar ook een aanzienlijke reductie van geluid.

Wat u van BPZ mag verwachten

In BPZ vindt u een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het produceren van totale deurconcepten. We hebben een sterk netwerk met gerenommeerde partners binnen de branche, waarmee we een eindproduct van hoog niveau leveren. Binnen de B2B branche is BPZ dé deurenspecialist op het gebied van (nieuw)bouwprojecten. We houden rekening met het totaalplaatje en bieden telkens advies op maat. Bent u op zoek naar een partner en wilt u uw project naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op.

Wilfred Brouwer

"Op bpz kunt u bouwen" Wilfred Brouwer - Projectadviseur h&s werk

Neem contact met ons op! keyboard_arrow_right