BSW scharnieren

BPZ kiest op het gebied van scharnieren voor een partner waar kwaliteit voorop staat. Samen met Breuer & Schmitz (BSW) kan BPZ kwalitatief hoogstaande scharnieren leveren voor de B2B markt. Productie van de scharnieren vindt plaats in de fabriek van BSW in Duitsland, waarna BPZ de scharnieren zorgvuldig monteert. Door de jaren heen hebben BPZ en BSW in samenwerking een speciale BPZ-scharnier ontwikkeld, waarvoor zelfs 6 jaar garantie gegeven wordt!

Scharnieren van hoge kwaliteit voor de B2B markt

Scharnieren worden veelal onderschat. Bij BPZ wordt het scharnier echter gezien als één van de belangrijkste onderdelen van het hang- en sluitwerk. Zo zorgen scharnieren ervoor dat een deur bevestigd wordt aan het kozijn. Er zijn verschillende soorten, maten, vormen en materialen scharnieren verkrijgbaar. BPZ heeft voor een samenwerking gekozen met de scharnierenspecialist Breuer & Schmitz (BSW). Samen bundelen we onze krachten om op die manier topkwaliteit hang- en sluitwerk te produceren. In samenspraak met de opdrachtgever bepalen we het draagvermogen en zwaarte van de deur, om op deze wijze de beste scharnieroplossing te creëren met de toegepaste BSW scharnieren.

BSW Scharnieren

Al 60 jaar produceert onze partner BSW hoogwaardige projectscharnieren, glijlagerscharnieren, paumelles en allerlei ander type scharnieren. BPZ heeft voor een samenwerking met deze betrouwbare Duitse partner gekozen, omdat ook Breuer & Schmitz telkens bewijst dat kwaliteit bij hen voorop staat. De productie van BSW scharnieren gebeurd in Duitsland, waarna ze door BPZ worden geïmporteerd en geïnstalleerd. In samenwerking met BSW zijn er voor BPZ een aantal aanpassingen gedaan aan het standaard scharnier, waardoor het product compleet is afgestemd op het BPZ-totaalconcept. Mede door deze unieke samenwerking, kunnen wij 6 jaar garantie op de door ons toegepaste scharnieren geven en bent u derhalve verzekerd van de allerbeste kwaliteit op de Nederlandse markt.

Wat u van BPZ mag verwachten

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner, die u kan voorzien van uitstekend advies en hoogwaardige kwaliteitsproducten, dan bent u bij BPZ aan het juiste adres. Wij werken samen met gerenommeerde partners in de branche, zoals BSW scharnieren. Op die manier weten we zeker dat we deuren van hoge kwaliteit kunnen bieden. Hierbij houden we rekening met alle materialen en details die in het productieproces gebruikt worden. Benieuwd welke scharnieroplossing BPZ voor uw project heeft? Neem contact met ons op en ontvang advies op maat.

Wilfred Brouwer

"Op bpz kunt u bouwen" Wilfred Brouwer - Projectadviseur h&s werk

Neem contact met ons op! keyboard_arrow_right