Garnituren

Voor onze garnituren kiezen wij voor het kwaliteitslabel Hoppe. Deze oerdegelijke Duitse kwaliteitsgarnituren worden geleverd in de hoogst haalbare kwaliteitsklasse, klasse 4, en zijn leverbaar in de materialen: gegoten aluminium en roestvrijstaal. De diverse uitvoeringen zijn perfect op elkaar af te stemmen qua design en uitstraling.

Hoppe deurbeslag

Onze toonaangevende partner voor deurbeslag is het mooie Duitse bedrijf Hoppe. Hoppe is een familiebedrijf wat al jaren designelementen ontwikkelt en produceert. BPZ en Hoppe vinden elkaar op het gebied van innovatie en dat maakt ons samen een ijzersterk team. Met Hoppe als partner aan onze zijde denken we op de lange termijn en nemen daarin mee de ontwikkelingen op de markt, de steeds slimmere technologieën en de wensen van de klant. Wij eisen resultaat van onze partners en zoeken daarom partijen die perfectief bieden, zoals Hoppe dat doet.

Deurklinken met karakter

Deurgarnituren, voornamelijk deurklinken, hebben naast een functionele functie ook invloed op het karakter van een ruimte. Er zijn verschillende stijlen deurklinken die de aankleding van een ruimte onderstrepen. Hier houden Hoppe en BPZ uiteraard per project rekening mee. In gesprek zullen we de verschillende typen deurgarnituren doornemen om samen tot een passende keuze te komen.

Wat u van BPZ mag verwachten

BPZ werkt met gerenommeerde partners in de branche. Samen met onze partners verzekeren wij topkwaliteit producten voor de B2B markt. We hebben een in-house productieproces waar een betrokken team van specialisten zorgdraagt voor de kwaliteit waar wij voor staan. BPZ zal altijd meedenken in het totaalplaatje van het project om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Martijn van der Meer

"Ontzorgen van begin tot eind" Martijn van der Meer - Werkvoorbereider Deuren

Neem contact met ons op! keyboard_arrow_right