VACATURE CALCULATIE / COMMERCIEEL MEDEWERKER 
ASSEN - FULLTIME – 36-40 UUR

Wil jij calculeren voor aansprekende projecten

door heel Nederland? Kom bij BPZ!

Ben je graag betrokken bij fantastische, aansprekende projecten door heel Nederland? En ben je communicatief vaardig, commercieel en organisatorisch sterk? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

‘’ Wij zoeken een nieuwe collega voor onze calculatie afdeling’’

Onze nieuwste aanwinst komt terecht in een plezierige werkomgeving, waarin ontwikkeling centraal staat. Als medewerker calculatie ben je medeverantwoordelijk voor het verkoopproces en calculatie van de meest fantastische, aansprekende projecten door heel Nederland! Dit betekent het volgende:

 • Je analyseert en bestudeert aanvragen op commercieel en technisch gebied;
 • Je verzorgt compleet uitgewerkte offertes; kozijnen, deuren, hang- en sluitwerk, automatiek en toegangscontrole.
 • Je fungeert als vraagbaak/adviseur voor klanten en gaat de leukste projecten verkopen. 

De afdeling
De afdeling Calculatie is een gezellige boel! Er wordt serieus hard gelachen en serieus hard gewerkt. Wij stellen alvast 3 van onze collega’s aan je voor:

Rafel (Hoofd Calculatie) is 3 jaar geleden bij BPZ begonnen als calculator. In deze korte periode is hij in 3 jaar al doorgeklommen tot hoofd van de afdeling. Deurgroeien behoort bij BPZ dus zeker tot de mogelijkheden!

Jetske (Front office / calculatie) is een jong talent die naast het werken bij BPZ nog studeert. Zij is twee dagen in de week op kantoor en heeft, zoals ze het zelf zegt; ’De leukste bijbaan die je maar kan bedenken!’ Jetske is buiten het werken en studeren om hard aan het trainen voor de Cascade Run in Hoogeveen, waar we met een leuke groep deurlopers aan mee gaan doen.

Als laatste introduceren wij alvast collega Henk Dekker (Calculatie deuren). Hij werkt al ruim 22 jaar bij BPZ en heeft het bedrijf zien groeien van 10 medewerkers naar meer dan 60! Het leukste uitje? ’Met het hele bedrijf naar Noord-Macedonië!’

Waarom deze functie iets voor jou is!

Wij hopen natuurlijk dat jij nu al enthousiast bent door de verhalen van onze collega’s op onze Calculatie afdeling. Voor deze functie heb je het volgende nodig:

 • Je bent een teamspeler met een frisse/opgewekte persoonlijkheid;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office, met name Excel;
 • Je bent accuraat, analytisch, klant- en servicegericht;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent van nature leergierig en pakt snel dingen op. 

Ben je nog niet overal mee bekend maar wel bereid om dit te leren? Geen zorgen, onze Calculatie-experts leren jou alles!

Wat bieden wij?

Naast een veelzijdige functie voor jou als Calculatie / Commercieel medewerker, biedt BPZ ook ruimte om samen te werken aan jouw persoonlijke groei. Daarnaast bieden wij ook:

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen de groep;
 • Binnen het bedrijf wordt je onderdeel van de reisvereniging en is een aantrekkelijke winstdelingsregeling onderdeel van je contract;
 • Een prachtige werkplek;
 • Een gezellig team collega’s binnen een hecht familiebedrijf;
 • Elke week gezellig afsluiten met een vrijdagmiddagborrel in onze Lounge93.
 • Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto;

Over ons

BPZ richt zich op deur-, kozijn-, glas- en hang- en sluitwerkconcepten en van ontwikkeling tot levering betrokken bij het project: van advies, prijsvorming, werkvoorbereiding, montage tot oplevering. Wij ontzorgen de aannemer van begin tot eind! Met onze brede kennis van de markt hebben wij samenwerkingsverbanden gesloten met eersteklas fabrikanten in binnen- en buitenland op het gebied van deuren, beglazing, hang- en sluitwerk en kozijnen. 

Teamwork staat bij ons hoog in het vaandel. Gezamenlijk zijn we in staat om mooie resultaten te bereiken. BPZ kent een sterke saamhorigheid onder het personeel, wat op zijn beurt weer resulteert in een hoge mate van betrokkenheid.

Zullen we kennismaken?

Word jij enthousiast van deze vacature en denk je helemaal bij onze organisatie en ons team te passen? Stuur dan je motivatie + CV naar Matthijs Zomer via matthijs@bpz.nl

Nog vragen? Neem dan contact op met Rafel Pieterse via r.pieterse@bpz.nl of bel 0592 798 289. Wij kijken uit naar jouw reactie!

 

 

 

Matthijs Zomer

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? Matthijs Zomer helpt u graag!

INFORMATIE AANVRAGEN keyboard_arrow_right